:: Over ons, Van Dolder, De Geest & Hoekstra Advocaten en Mediators ::

mr. M. (Mendel) de Geest

In 1997 heeft Mendel de Geest zijn doctoraal Nederlands Recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Op dat moment was hij al werkzaam als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Heerhugowaard, waar hij na het behalen van zijn titel begon als advocaat. Dit kantoor heeft hij in 2002 verruild voor een ander kantoor in Heerhugowaard. Tijdens deze jaren is mr. De Geest ook actief betrokken geweest bij de Rechtswinkel te Heerhugowaard, eerst als rechtswinkelier en later als ondersteunend adviseur voor de rechtswinkeliers. In 2006 is hij begonnen aan de specialisatie opleiding personen- en familierecht van de vFAS, welke opleiding hij in januari 2007 succesvol heeft afgerond. Sindsdien is hij ook bij deze overkoepelende organisatie aangesloten. In 2009 heeft hij Van Dolder, De Geest & Hoekstra Advocaten mede opgericht.

Mendel is werkzaam binnen de rechtsgebieden familierecht en strafrecht. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is hij tevens mediator.

Met zijn jarenlange expertise op beide rechtsgebieden - en zijn specialisatie in het familierecht - is Mendel een ervaren advocaat die regelmatig procedures voert inzake echtscheidingen, ontbinding samenlevingsovereenkomsten, alimentatie en gezag.
Ook kan Mendel u bijstaan als mediator bij (bijvoorbeeld) de afwikkeling van een echtscheiding.

Mr. Mendel de Geest heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten als rechtsgebieden geregistreerd:
Personen- en Familierecht:
- echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsregelingen
- mediation
- internationaal privaatrecht
- jeugdbeschermingsrecht
- ouderschap en erkenning

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied.

Lidmaatschappen:
Vereniging voor Familierecht Advocaten en Mediators (vFAS)
Mediatorsfederatie Nederland (MfN-registermediator met accreditatie Familie Mediation)

U kunt bij mr. de Geest terecht voor:

mobiel mr. M. de Geest: 06-10299601